Het PepijntjesteamKleuterschool

Juf Nancy
Hallo allemaal,

Ik ben Juf Nancy en wil me graag even voorstellen. Op 3 september 2007 ging mijn kleuterleidsterloopbaan van start. Ik kreeg het best wel een beetje benauwd, daar stond ik dan, net van de schoolbanken en meteen aan de slag. Maar al snel besefte ik dat ik de juiste keuze had gemaakt, dit was wat ik wou doen.

Ik heb in verschillende scholen kunnen werken en zo heel wat ervaring opgedaan. Zo kwam ik dan eind vorig schooljaar in Wijkschool Pepijntje terecht. Ik was er toen de turnjuf. De ontvangst van zowel de kinderen als de collega's was heel warm, ik voelde me hier dan ook meteen thuis. Stiekem hoopte ik dat ik in deze school opnieuw kon starten.
Sinds dit schooljaar ben ik de juf van de peuter - en eerstekleuterklas.

In onze klas werken we vooral rond zelfstandigheid en zelfredzaamheid. De eerste kleuterklassers nemen de peuters mee op sleeptouw in dit gebeuren. Wat ik belangrijk vind, is dat onze klas in de eerste plaats een leuke plaats is om te verblijven. Een plaats waar we ons veilig, welkom en geborgen voelen, waar we ons thuisvoelen, want voor vele kinderen is de klas een tweede thuis. Ik hoop dat onze school verder blijft groeien en dat we onze 3 kleuterklassen kunnen blijven behouden.


Juf Cindy 
Dag allemaal! Sinds 1997 ben ik kleuterleidster in 
'Wijkschool Pepijntje'.
Ik ben begonnen met de allerkleinsten van onze school, de peuters en de 1ste kleuterklas. Later kwam er ook een groepje 2de kleuterklas bij. In het totaal zaten er 3 leeftijdsgroepen in mijn klas. Het was niet altijd makkelijk, maar ik deed het met veel plezier.
Sinds het schooljaar 2012-2013 zijn er 3 aparte kleuterklassen en heb ik de 2de kleuterklas.  Samen met mijn kleuters zit ik nu in de containerklas. Een mooie, gezellige, kleurrijke en warme klas. Ik zou niet meer willen wisselen. 
Ook de kleuters vertoeven er graag.
In de klas heerst een gemoedelijke sfeer. Ik hecht daar veel belang aan. Kinderen moeten zich goed voelen in de klas. Het is een beetje hun tweede thuis. Ik hoop dus dat ons schooltje blijft groeien en we onze 3 kleuterklassen blijven behouden.Juf Annelies 
Hallo, graag stel ik me eventjes voor.
Op zeer vroege leeftijd besloot ik al om kleuterleidster te worden.
Mijn droom was dan ook om in de voetsporen van mijn mama te treden.
De passie voor het onderwijs werd me dan ook met de pollepel ingegeven.
In 1985 kon ik dan ook fier mijn diploma in ontvangst nemen.


Na wat in verschillende scholen les gegeven te hebben kwam ik
in 1999 in wijkschool Pepijntje terecht. De kleinschaligheid en het warme gevoeldat deze school uitstraalde sprak me enorm aan.
Ik kreeg een graadklas (2e en 3e kleuterklas) onder mijn hoede.
Mijn loopbaan in 'wijkschool Pepijntje' was gestart en ondertussen ben ik ook in
deze school benoemd.


Na 13jaar een graadklas gehad te hebben, heb ik dit jaar enkel de 3e kleuterklas. We hopen dat we in ons schooltje de volgende jaren nog op 3 kleuterklassen kunnen terugvallen.Lagere school

Juf Inge
1e leerjaar

Juf Marjan
1e leerjaar

Juf Tilly
2e leerjaar

Juf Nadia en juf Helga
Onderhoud en keuken
Geen opmerkingen:

Een reactie posten